تبلیغات
فاتولز - جدیدترین ابزار رایگان وبمستر
تصاویر زیباسازی نایت اسکین
وبلاگ بزرگ امیر همه چی - تخم مرغ
وبلاگ بزرگ امیر همه چی
هرچی بخواین تو این وبلاگ هست و گذاشته میشه
صفحه نخست       پست الکترونیک          تماس با ما              ATOM            طراح قالب
گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من گروه طراحی قالب من
درباره وبلاگ


باسلام به بینندگان این وبلاگ،من امیرکچوئی15ساله هستم از اینکه وبلاگ منو قابل دونستید ممنونم حرف اول و آخرم هم اینه: هرچی خواستید و لازم داشتید چه مطلب و چه لینک به من تو نظر ها بگین تا در عرض نصف روز هم کمتر من براتون بزارم اگه هم ضعفی وجود داره بهم بگین تا رفع و رجوعش کنم ناراحت میشم اگه چیزی بخواین و بهم نگین،لطفا از همه مطالب وبلاگ دیدن .کنید و امتیاز در گوگل و نظر هم یادتون نره
باعرض تشکر فراوان،امیرکچوئی

مدیر وبلاگ : امیر کچوئی
نویسندگان




کد ساعت فلش
ابزار وبلاگ
((به نام خالق هستی))

اگه برای این مطلب وقت بذاری ضرر نمیکنی
 
زرده تخم مرغ ، ماده بسیار خوشرنگ و خوشمزه ای است که بسیاری اوقات زینت بخش سفره های ماست ، آیا تا به حال به این فکر افتاده اید چرا زرده تخم مرغ این همه زرد است.
رنگ زرده تخم مرغ ، حاصل از موادی به نام گزانتوفیل هاست که از غذایی که مرغ می خورد تامین می شود رنگ زرده هم با توجه به رنگدانه موجود در غذا ، از زرد کمرنگ تا نارنجی متغیر است.این مواد پس از جذب از دستگاه گوارش وارد جریان خون پرنده می شود و به همان شکل در زرده تخم مرغ ذخیره می گرددد بافت چربی در بدن مرغ یکی از محلهای اصلی ذخیره رنگدانه است.با توجه به این که مرغ در روز بیش از شب غذا می خورد ، در روز رنگدانه بیشتری به تخمدان انتقال می یابد و این موضوع باعث می شود زرده به صورت خطوط تیره و روشن باشد.

چند نکته مهم در باه زرده تخم مرغ:

1- دوزرده چطور دوزرده می شود ؟  

اغلب تولیدکنندگان می دانند که تخم مرغ های بالای 60 تا 70 گرم، دوزرده اند.این را هم بدانید که در زمان های خاصی از تولید یا ابتدا و انتهای تخمک گذاری در مرغ امکان تولید دوزرده ها افزایش می یابد.درست در زمانی که مرغ کنترل مناسبی برای آزاد کردن ساختارهای تخمک ندارد که ” آمنه شیر افکن * سفره هفت سین و سفره عقد ایرانی ها بدون تخم مرغ کامل نمی شود.از این ها گذشته چه بسیار آداب و رسومی که با همین تخم مرغ کوچک سفید و گاه قهوه ای رنگ پیوند خورده.از شکاندن تخم مرغ برای جلوگیری از چشم زخم گرفته تا انواع طالع بینی و درمان شکستگی های استخوان و هزار روایت ریز و درشت دیگر از آن.همچنین خواص غذایی موجود در تخم مرغ موجب شده تا برای سالیان سال تخم مرغ مهمان همیشگی سفره ایرانیان باشد.ارزش غذایی یک عدد تخم مرغ با 30 گرم انواع گوشت(قرمز،مرغ و ماهی)معادل دو تکه متوسط خورشی،نصف لیوان حبوبات پخته،یک چهارم لیوان حبوبات خام و یک چهارم لیوان انواع مغزها مانند،بادام،پسته،فندوق و گردو برابر است.


عمده ترین ویژگی تخم مرغ و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایی،ترکیب پروتئینی و مواد مغذی موجود در آن نظیر کولین،لوتئین و گزانتین و تولید بسیار کم انرژی است.اما همیشه سوال های مختلفی بر سر استفاده از تخم مرغ در ذهن ما شکل می گیر."دانش روز" با مشورت و همراهی دکتر آرش قلیانچی،استاد دانشگاه و کارشناس طرح پاستوریزاسیون تخم مرغ،به برخی از سوال های متداول شما درباره تخم مرغ پاسخ می دهد. حالا پاسخ بسیاری از پرسش های متداولتان پیش روی شماست. “ اغلب یا در 
ابتدای جوانی و یا در پیری است. بنابراین تولید تخم مرغ دوزرده شباهت زیادی با فرآیند دوقلوزایی در نوع انسان دارد. 

2- تخم مرغ محلی واقعا بهتر است ؟ 
باوری وجود دارد مبنی بر اینکه تخم مرغ محلی به لحاظ غذایی بهتر است. این فرضیه تا زمانی درست بود که تخم مرغ ها در فضایی ارگانیک شکل می گرفتند. حالا که انواع سموم و کود شیمیایی در کنار پرورش مرغ های خانگی قرار گرفته دیگر نمی توان به این فرضیه خوش بین بود. همچنین آنفولانزا از جمله بیماری هایی است که امکان دارد از تخم مرغ های محلی به انسان منتقل شود. سالمونلا هم میکروبی است که اغلب می توان آن را در تخم مرغ های محلی دید.این را هم بدانید که رنگ تخم مرغ ها خیلی ساده و با توجه به نوع نژاد مرغ تخم گذار قابل تغییر است و بنابراین خیلی گول رنگ و لعاب تخم مرغ ها را نخورید. 

3- آیا واقعا تخم مرغ امگا سه ، سالم تر است ؟ 
با افزایش مصرف اسیدهای چرب امگاسه میزان تری گلیسرید خون کاهش یافته و مشکلات قلبی نیز کمتر خواهد بود. به همین خاطر تخم مرغ های غنی شده با اسیدهای چرب امگاسه می توانند منبعی برای افزایش این نوع اسیدهای چرب در رژیم غذایی شما باشند.

4- خون در تخم مرغ از کجا می آید ؟ 
گاهی اوقات لکه های خونی کوچک در زرده تخم مرغ دیده می شود، این لکه ها دلیل بر نطفه دار بودن تخم مرغ نیست، بلکه به علت پارگی عروق خونی روی زرده در طی شکل گیری تخم مرغ به وجود می آید. اثری هم بر کیفیت تخم مرغ ندارد. این پدیده به ندرت و در کمتر از یک درصد تخم مرغ ها به وجود می آید. این حالت بیشتر در مرغ های پیر دیده می شود.

5- اگر تخم مرغ خام بخوریم چه می شود ؟ 
اشکال عمده، خطر آلودگی تخم مرغ به باکتری سالمونلا است که می تواند بسیار خطرناک باشد. طبق بررسی ها از هر 30000 تخم مرغ، یک تخم مرغ آلوده به سالمونلا است. پس احتمال آلودگی با این میکروب بسیار کم است.اما توصیه می شود که تخم مرغ را به شکل آب پز بخورید که سالم ترین روش مصرف تخم مرغ است. استفاده از تخم مرغ خام باعث بروز عوارضی از جمله مشکلات پوستی و چشمی هم می شود. 

6- راست است که کلسترول تخم مرغ مضر است ؟ 
از کلسترول تخم مرغ نهراسید و روزانه یک تخم مرغ مصرف کنید. کلسترول و لسیتین ، مواد چرب موجود در زرده تخم مرغ برای عملکرد سلول های بدن ضروری اند. کلسترول قابلیت انعطاف و نفوذپذیری غشای سلول های بدن را حفظ می کند و باعث نرمی پوست می شود و برای تولید هورمون های جنسی، کورتیزول ( هورمون غدد فوق کلیوی )، ویتامین D و نمک های صفراوی در بدن هم لازم است.

7- زرده پر رنگ تر، قوی تر است ؟ 
رنگ زرده به میزان کمی تحت تاثیر ژنتیک است، ولی بیشتر تابع غذای مصرفی مرغ است . به عنوان مثال، افزودن بتا-کاروتن (رنگ طبیعی زرد – نارنجی موجود در سبزیجات زرد رنگ) به غذای مرغ، موجب زردتر شدن رنگ زرده تخم مرغ ها می شود. پر رنگ بودن زرده نشانگر مغذی تر بودن آن نخواهد بود و ” چند نکته : 1- توصیه اصلی این است که از مصرف تخم مرغ هایی با پوسته آلوده،شکسته و ترک دار به دلیل احتمال نفوذ باکتری ها به داخل آن خودداری کنید.2- تشکیل حلقه سبز رنگ به دور زرده در هنگام پخت نیز به دلیل ترکیب آهن و گوگرد موجود در تخم مرغ بوده که نشانی از فاسد شدن تخم مرغ نیست.3- تخم مرغ پخته را می توان به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کرد.4- 4 تا 5 هفته پس از تولید،حداکثر زمانی است که می توان در دمای یخچال نگهداری کرد. “ حتی بر 
مزه آن نیز تاثیر چندانی نخواهد گذاشت . 

8- واقعا تخم مرغ بخوریم پیر نمی شویم ؟ 
تخم مرغ علاوه بر داشتن ارزش غذایی بالا دارای خواص درمانی،ایمنی زایی و کاربردی است . بله،ترکیبات موجود در زرده تخم مرغ از پیری زودرس جلوگیری می کند. 

9- چند ساله ها چند تا تخم مرغ بخورند ؟ 
همیشه می توانید تخم مرغ بخورید اما یادتان باشد که برای دو گروه از افراد،مصرف بیشتر تخم مرغ لازم است. یکی ورزشکاران که نیاز به افزایش عضلات دارند و دیگری کودکان و نوجوانان که در سن رشد هستند.برای کودکان از 9 ماهگی تا 1 سالگی یک زرده کامل یک روز در میان و از 2 سالگی به بعد بر اساس میل کودک 6-5 تخم مرغ در هفته مجاز است.افراد بالغ نیز مجاز به مصرف 4-3 عدد تخم مرغ در هفته هستند.حتی کسانی که کلسترول خونشان بالاست نباید مصرف تخم مرغ را قطع کنند.

10- راست می گویند که زرده تخم مرغ مفیدتر است ؟ 
نه ، این یک باور اشتباه است .عمده پروتئین تخم مرغ در سفیده آن متمرکز شده که شامل پروتئین های منحصر به فرد با ویژگی های خاص است .زرده تنها دارای یک یا دو پروتئین با کاربردهای بالقوه است.مقدار پروتئین موجود در هر سفیده تخم مرغ 4 گرم و در هر زرده 2.7 گرم است.از لحاظ چربی یک زرده تخم مرغ حاوی 1.6 چربی اشباع شده و 2.7 چربی اشباع نشده اما سفیده تخم مرغ فاقد چربی است. 



برای خوندن ادامه این مطلب پرمحتوا به ادامه مطلب برو،اگه از مطلب رازی بودی نظر فراموشت نشه 

تخم مرغ منبع خوبی از پروتئین، ویتامین ها و املاح ضروری است و می تواند به عنوان یك ماده غذایی مهم در برنامه غذایی افراد وجود داشته باشد. نیازهای تغذیه ای افراد برحسب جنس و سنشان متفاوت است.

 

ارزش انرژی زایی تخم مرغ :


یك عدد تخم مرغ متوسط 76 كیلوكالری انرژی دارد و مصرف روزانه یك عدد تخم مرغ، 3 درصد نیاز انرژی یك مرد بالغ و 4 درصد نیاز انرژی یك زن بالغ را تأمین می كند.

 

پروتئین :


تخم مرغ منبع بسیارغنی پروتئین است. ارزش بیولوژیكی پروتئین تخم مرغ بسیار بالاست و نسبت به سایر منابع پروتئینی مثل لبنیات، گوشت ها و حبوبات غنی تر است. پروتئین تخم مرغ دارای تمامی اسیدآمینه های ضروری برای سلامتی بدن می باشد.


بنابراین مصرف تخم مرغ با سایر موادغذایی كه از نظر پروتئینی فقیر هستند مانند نان ، برنج و غلات، باعث تكمیل ارزش پروتئینی غذا می شود.


12.5 درصد وزن تخم مرغ را پروتئین تشكیل می دهد و هم در زرده و هم در سفیده وجود دارد. ولی بیشتر در سفیده تخم مرغ و به نام آلبومین وجود دارد.


در نمودارهای ارزیابی كیفیت پروتئین موجود در موادغذایی، همیشه تخم مرغ در بالاترین حد یعنی 100 قرار دارد و بعنوان استاندارد مرجع برای سنجش پروتئین سایر غذاها استفاده می شود.

 

 

ویتامین ها:


تخم مرغ، بیشتر ویتامین های موردنیاز بدن به جز ویتامین C را دارد. تخم مرغ منبع خوبی از ویتامین های گروه B و ویتامین A می باشد. همچنین ویتامین D و ویتامین E را به مقدار كافی و لازم تأمین می كند.

 

 

املاح :


تخم مرغ حاوی تمامی املاح برای تأمین سلامتی فرد است. به خصوص اینكه منبع بسیار خوب ید و فسفر می باشد كه ید برای ساخت هورمون تیروئیدی و فسفر برای رشد بهتر و سلامتی استخوان های بدن لازم می باشند.


املاح مهم دیگری كه در تخم مرغ وجود دارند شامل: روی، سلنیم، آهن و كلسیم می باشند.
روی باعث بهبود زخم، بلوغ و رشد بهتر می شود و عفونت را نیز از بین می برد.


سلنیم نیز یكی از آنتی اكسیدان های مهم می باشد و رادیكال های آزاد ناشی از سوخت ناقص چربی ها را در بدن از بین می برد و می تواند بر علیه عوامل ایجادكننده سرطان نقش داشته باشد.


كلسیم نیز برای عملكرد بهتر سیستم عصبی، رشد بهتر افراد استخوان ها و استحكام ها آنها لازم است.

 

آهن یكی از اجزاء اصلی و حیاتی گلبول های قرمز خون است ولی قابلیت استفاده این نوع آهن برای بدن هنوز مشخص نیست.

 

كربوهیدرات و فیبرغذایی:


تخم مرغ به مقدار خیلی كم كربوهیدرات دارد و نیز فاقد فیبرغذایی است.

 

چربی ها :


0.8 درصد تخم مرغ را چربی تشكیل می دهد كه در زرده آن وجود دارد و كمتر از 0.05 درصد آن در سفیده موجود است.


بر اساس تحقیقات 11 درصد اسیدهای چرب تخم مرغ از نوع اسیدهای چرب غیراشباع پلی( با چند باند دوگانه)، 44 درصد از نوع اسیدهای چرب غیراشباع مونو( با یك باند دوگانه) و 29 درصد از نوع اسیدهای چرب اشباع است.

 

كلسترول :


كلسترول و لسیتین، مواد چرب موجود در زرده تخم مرغ می باشند و برای ساختمان و عملكرد سلول های بدن ضروری اند.


كلسترول قابلیت انعطاف و نفوذپذیری غشای سلول های بدن را حفظ می كند. همچنین بعنوان یكی از اجزاء تشكیل دهنده مواد چربی است كه باعث نرمی پوست می شوند.
كلسترول برای تولید هورمون های جنسی، كورتیزول( هورمون غدد فوق كلیوی)، ویتامین D و نمكهای صفراوی در بدن لازم است.


براساس اطلاعات حاصله از آخرین تحقیقات به عمل آمده مشخص شده است که کلسترول دریافتی از راه غذا و کلسترول موجود در خون با هم یکی نیستند به عبارت دیگر کلسترول موجود در غذای مصرفی به طور خودکار به کلسترول خون افزوده نمی شود قسمت اعظم کلسترول خون در داخل بدن سنتز می شود. به موازات افزایش میزان کلسترول دریافتی از غذا، میزان سنتزکلسترول در بدن کاهش می یابد که این روند به تثبیت وضعیت کلسترول پلاسما کمک می کند لازم به ذکراست که چربیهای اشباع شده موجود در غذا بیشترین تاثیر را بر روی سطح کلسترول خون می گذارند و دراین بین کلسترول غذا نقشی ندارد طبیعی است وقتی که چربیهای اشباع نشده جایگزین چربیهای اشباع شده شوند، کلسترول خون پایین می آید.

نکته قابل توجه آن است که قسمت اعظم چربیهای موجود در زرده تخم مرغ ،از نوع غیراشباع هستند و هیچ ارتباطی با افزایش کلسترول ندارند بنابراین از کلسترول تخم مرغ نهراسید و روزانه یک عدد تخم مرغ مصرف کنید.

لسیتین نیز در انتقال چربی خون و در متابولیسم كلسترول نقش دارد .

با توجه به مطلب بالا و مطالعات گوناگونی كه در این زمینه انجام شده است، می توان به ارزش غذایی تخم مرغ به عنوان منبع غنی پروتئین ونیز سایر املاح و ویتامین ها پی برد.
به خصوص در دو گروه از افراد كه نیاز به پروتئین بیشتری در برنامه غذایی روزانه اشان دارند ، مصرف تخم مرغ بیشتر لازم است :


1.در ورزشكاران كه نیاز به افزایش عضلات دارند .

2.در كودكان و نوجوانان كه در سن رشد هستند.

برای كودكان از 9 ماهگی تا 1 سالگی : یك زرده كامل تخم مرغ یك روز در میان و از 2 سالگی به بعد براساس میل كودك 6-5 تخم مرغ در هفته مجاز است.

افراد بالغ نیز مجاز به مصرف 4-3 عدد تخم مرغ در هفته هستند.

حتی در افرادی كه كلسترول خونشان بالاست نبایستی مصرف تخم مرغ را قطع كرد و این افراد می توانند 3-2 عدد در هفته دریافت كنند. زیرا با كاهش دریافت كلسترول از طریق غذا ، سنتز داخلی كلسترول در بدن افزایش یافته و حتی ممكن است بیشتر از قبل شود. نكته قابل توجه این است كه بیشتر چربی های موجود در تخم مرغ از نوع غیر اشباع هستند و هیچ ارتباطی با افزایش كلسترول خون ندارند .


اینم گالری چند عکس از تخم مرغ:








اگه گفتی الان وقت چیه؟؟؟

وقت نظر دادنه...






نوع مطلب :
برچسب ها : جالب،
لینک های مرتبط :
          
یکشنبه 7 دی 1393
جمعه 4 اسفند 1396 05:43 ق.ظ
وبلاگ عالی در اینجا! علاوه بر این، وب سایت شما کمی کم است
سریع شما از چه میزبانی وب استفاده می کنید؟ آیا می توانم لینک خود را در میزبان خود دریافت کنم؟
من مایل هستم وب سایت خود را به سرعت به عنوان شما لول لود
سه شنبه 1 اسفند 1396 12:53 ق.ظ
یک سهم قابل توجه! من فقط این را به یک همکار فرستادم که انجام تکالیف کوچکی در این زمینه انجام داد.
و او در واقع به من دستور داد صبحانه فقط به خاطر من آن را برای او یافت...

لول بنابراین اجازه می دهم این را دوباره بخوانم.... متشکرم برای غذا!!
اما آره، برای صرف وقت برای صحبت در مورد این
موضوع اینجا در صفحه وب شماست.
پنجشنبه 28 دی 1396 07:08 ق.ظ
آیا سایت شما صفحه تماس دارد؟ من داشتن یک
زمان دشوار در پیدا کردن آن، اما من می خواهم به شما یک ایمیل ارسال کنید.
من برخی از ایده های خلاقانه برای وبلاگ شما داشته ام
علاقه مند به شنیدن در هر صورت، وب سایت بزرگ و من منتظر دیدن آن توسعه بیش از
زمان.
پنجشنبه 7 دی 1396 08:59 ب.ظ
من بلافاصله وبلاگ میگذارم و واقعا از اطلاعات شما متشکرم این مقاله واقعا دارد
منافع من را بالا برد. من وب سایت خود را نشانه گذاری کرده و برای جزئیات جدید درباره یکبار در هفته بررسی خواهم کرد.
من برای خوراک RSS خودم را نیز انتخاب کردم.
چهارشنبه 22 آذر 1396 03:08 ق.ظ
آها، گفتگو خوب در مورد این مقاله
اینجا در این وبلاگ، همه چیز را خوانده ام، بنابراین هم اکنون من نیز هستم
اظهار نظر اینجا
جمعه 17 آذر 1396 07:29 ق.ظ
I am genuinely grateful to the holder of this website who has shared
this wonderful article at at this place.
جمعه 10 آذر 1396 02:56 ق.ظ
شگفت انگیز است برای بازدید از این سایت و خواندن نظرات همه همسران در مورد این قطعه
نوشتن، در حالی که من نیز از داشتن know-how مشتاق هستم.
پنجشنبه 18 آبان 1396 11:24 ب.ظ
من فکر می کنم این یکی از اطلاعات حیاتی برای من است.

و من خوشحالم خواندن مقاله شما. اما می خواهم به چند چیز کلی، وب بگویم
سبک سایت کامل است، مقالات واقعا عالی است: D.
شغل خوب، سلام
یکشنبه 14 آبان 1396 03:26 ق.ظ
حیرت آور! در حقیقت مقاله قابل توجهی است، من در مورد این موضوع بسیار واضح هستم
مقاله.
یکشنبه 14 آبان 1396 03:17 ق.ظ
کالاهای عالی از شما، مرد من توجه شما را دارم
چیزهایی که قبلا داشتید و خیلی عالی هستند.
من واقعا دوست دارم آنچه شما در اینجا دریافت کرده اید، واقعا
مانند آنچه شما بیان می کنید و راه را از طریق آن شما آن را ادعا می کنید.
شما آن را سرگرم کننده می کنید و همچنان مراقبت می کنید تا آن را هوشمندانه نگه دارید.
من نمی توانم صبر کنم تا از شما بیشتر بخوانم. این واقعا یک وب سایت فوق العاده است.
یکشنبه 14 آبان 1396 02:47 ق.ظ
وقتی کسی نوشت یک نوشتار را بخواند
تصویری از یک کاربر را در ذهن خود نگه می دارد که چگونه کاربر می تواند آن را درک کند.

به همین دلیل است که این مقاله کامل است. با تشکر!
سه شنبه 9 آبان 1396 12:08 ق.ظ
Hey there I am so delighted I found your webpage, I really found you by mistake,
while I was searching on Yahoo for something else, Anyways I am here
now and would just like to say thank you for a marvelous post
and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time
to look over it all at the moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds,
so when I have time I will be back to read much more,
Please do keep up the fantastic jo.
سه شنبه 9 آبان 1396 12:00 ق.ظ
حالت شما برای گفتن همه در این پاراگراف واقعا لذت بخش است، همه می توانند به راحتی آن را بدانند، با تشکر بسیار.
دوشنبه 8 آبان 1396 07:55 ب.ظ
من واقعا با مهارت نوشتن شما و همچنین با آن تحت تاثیر قرار می گیرم
طرح بندی در وبلاگ شما. آیا این موضوع پرداخت شده است یا تغییر کردید؟
خودت باش در هر صورت نگه داشتن با کیفیت عالی نوشتن،
این نکته ای است که امروزه این وبلاگ بزرگ مانند این را می بیند.
دوشنبه 8 آبان 1396 07:43 ب.ظ
توحش استدلال جامد تلاش بزرگ را ادامه دهید
دوشنبه 8 آبان 1396 07:41 ب.ظ
سلام وب سایت فوق العاده! آیا یک وبلاگ مانند این نیاز دارد؟
یک مقدار زیادی از کار؟ من تقریبا هیچ دانش ندارم
از برنامه های کامپیوتری، اما امیدوار بودم که بلافاصله وبلاگم را شروع کنم. به هر حال، اگر شما باید هر گونه توصیه یا تکنیک برای صاحبان وبلاگ جدید لطفا
اشتراک گذاری. من می دانم این موضوع خاموش است، با این حال من فقط مجبور بودم بپرسم.
خیلی ممنون
دوشنبه 8 آبان 1396 07:03 ب.ظ
Heya وبلاگ استثنایی! آیا یک وبلاگ مانند این کار زیادی را انجام می دهد؟
من برنامه نویسی خیلی کمی داشتم اما امیدوار بودم
برای شروع وبلاگ من در آینده نزدیک. به هر حال، اگر شما هر گونه پیشنهاد یا راهنمایی برای
صاحبان وبلاگ جدید لطفا به اشتراک بگذارید. من درک می کنم این موضوع غیرقابل پیش بینی است، اما فقط باید بپرسم.
خیلی ممنون
دوشنبه 8 آبان 1396 03:45 ب.ظ
خیلی زود این سایت مشهور خواهد بود در میان تمام بینندگان وبلاگنویسی
به دلیل محتوای دلپذیر آن
دوشنبه 8 آبان 1396 02:42 ب.ظ
قطعا یک معامله بزرگ در مورد این مسئله وجود دارد.

من واقعا تمام نقاطی که شما ساخته اید را دوست دارم.
دوشنبه 8 آبان 1396 02:41 ب.ظ
کیه این وبلاگ فوق العاده است من دوست دارم خواندن مقالات شما.
کار خوب را ادامه دهید خیلی زیاد متوجه شدید
افراد به دنبال این اطلاعات هستند، شما می توانید به آنها کمک کنید
تا حد زیادی
یکشنبه 30 مهر 1396 04:03 ق.ظ
سلام، فقط به وبلاگ خود از طریق Google هشدار داد
و متوجه شدم که این واقعا آموزنده است. من می خوام تماشا کنم
برای brussels من قدردانی میکنم اگر این را در آینده ادامه دهید.
بسیاری از افراد از نوشتن شما سود خواهند برد.

به سلامتی!
چهارشنبه 19 مهر 1396 10:41 ب.ظ
من وبلاگ شما را دوست دارم.. رنگ های بسیار زیبا و تم. آیا
شما خودتان این وبسایت را طراحی کرده اید یا آیا
کسی را استخدام کنید تا این کار را برای شما انجام دهد؟ Plz پاسخ به عنوان من به دنبال ساخت من
وبلاگ خود و مایل به پیدا کردن که در آن شما این را از.
کودوس
دوشنبه 16 مرداد 1396 08:41 ب.ظ
Superb post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic?
I'd be very thankful if you could elaborate a little bit further.
Thanks!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر





آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :


خرید آچار آی نام تماس با ما
امکانات جانبی
قالب وبلاگ
script type='text/javascript' src='http://pIChaK.NEt/upper/jquery.min.js' >





Powered by WebGozar

http://up.cafe-barani.ir/up/cafe-barani/abzar/cafe-barani.ir_zibasazi.png

آپلود سنتر عکس

cafe-barani.ir

آپلود سنتر عکس

كد ماوس
 ابزارهای زیبا سازی برای سایت و وبلاگ